lauantai 12. lokakuuta 2013

(:

Tiistaina saimme kasviksien sijasta tehdä kerrankin viimeisen keittiöpäivän kunniaksi liharuokia(: itse tein hedelmäsalaattia pitaja nimisestä hedelmästä(: kuutioituna kyseinen hedelmä näyttää aivan nopalta:D pitaja on koostumukseltaan kuin kiivi mutta maistuu kiivin ja vesimelonin sekoitukselta! muut saivat tehdä mm. Caesarsalaattia, possun ulkofileeitä ja tulistapossupataa:) seuraavaksi yritän saadaa aikaiseksi ottaa kuvia uudesta TOP-paikasta Hotelli Majvikista:) 

1 kommentti:

  1. Moi, kiitos tästä blogista, well done. Hienoa, olet menossa Majvikiin! Onnea, hotellimaailma on hyvä nähdä. Jutellaan joku kerta millaisen tuotoksen tekisit sieltä. Onnistuisiko vaikka pieni tarina tai esittelyvideo? Laotan sulle linkin yhteen pikku tarinaan...hyvää lomaa. Terveisin Kaisa

    VastaaPoista